[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
萬斯敏  ♀
万斯敏
Phyllis Man Si-Man
拼音: wàn mǐn
Man Sze-Man




 
影視作品 / Filmography (1990-2013)
 
  副導演 / Assistant Director
    1959某日某 / What You Gonna Do, Sai Fung (1999)    
  演員 / Actor (1990-2013)
    太陽之子 / Prince of the Sun (1990) ... / Teacher
    香港奇案北地胭脂 / Hong Kong Criminal Archives - Woman From the North (1991)    
    香港奇案霧夜屠夫 / Hong Kong Criminal Archives - Female Butcher (1991)    
    八大毒梟 / Hong Kong Criminal Archives - Eight Drug Dealers (1991)    
    外賣情人 / Pizza Lover (1992)    
    血腥Friday / Bloody Friday (1996)    
    1959某日某 / What You Gonna Do, Sai Fung (1999)    
    天作之盒 / The Miracle Box (2004) ... 護士 / Nurse
    隱形鬥室 / The Room (2006)    
    証人 / Beast Stalker (2008) ... 女人質 / Female hostage
    神鎗手 / The Sniper (2009) ... 飯店女人質 / Restaurant hostage
    最危險人物 / The Most Dangerous Man (2010)    
    激戰 / Unbeatable (2013) ... / Ms Tong, social worker