[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
焦恩俊  ♂
Vincent Chiu Yan-Chun
Pinyin: jiāo ēn jùn
Vincent Chiao,  Jiao Enjun,  Jiu Yun Chuen,  Vincent Jiao





 
影視作品 / Filmography (1986-2015)
 
  演員 / Actor (1986-2015)
    金門砲戰 / The Kinmen Bombs (1986)    
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987) ... 軍閥副官 / Adjutant
    劍霸天下 / Passionate Dream (1992) ... 古云、小焦 / Giao/Chiu
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993) ... 談家豪 / Tang Chia-Hou
    神探幻影 / Thunder Cops (1999)    
    四個廚師一圍菜 / Four Chefs and a Feast (1999)    
    雷橫與朱 / Friendship Unto Death (2009)    
    驚情 / Unusual Love (2010)    
    大玩家 / Super Player (2010) ... 皇帝 / Emperor
    硬漢2 / He-Man (2011) ... 韓隊(刑警隊隊長) / Chief Han
    海神密碼 / Poseidon Code (2012)    
    啊朋友還錢 / Return the Money (2013)    
    瘋狂的導演 / I Am Director (2013)    
    懸戰 / War on a String (2015)    
    時間都去哪了 / Where Are All the Time (2015)    
    槍過境 / Gun Transit (2015)