[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
孫聖源  ♂
孙圣源
Sun Sheng-Yuan
Pinyin: sūn shèng yuán
Sun Shing-Yuan,  Suen Sing-Yuen

 
影視作品 / Filmography (1968-1979)
 
  監製 / Producer
    武士盟 / Sworn Chivalries (1969)    
    幾度花落時 / The Forgotten Woman (1970)    
    午夜留香 / A Killer in White Clothing (1971)    
    擂台 / The Big Fight (1972)    
    黃金賭客 / Gambling for Gold (1973)    
    中國針灸 / Chinese Kung Fu and Acupuncture (1973)    
  導演 / Director
    擂台 / The Big Fight (1972)    
    黃金賭客 / Gambling for Gold (1973)    
    中國針灸 / Chinese Kung Fu and Acupuncture (1973)    
    銀海浪子 / The Gangster Match-Maker (1975)    
    百戰保山河 / Immortal Warriors (1979)    
    落翅仔 / La Chi Zai (1979)    
  編劇 / Writer
    巫山點點愁 / Interrupted Melody (1968)    
    武士盟 / Sworn Chivalries (1969)    
    幾度花落時 / The Forgotten Woman (1970)    
    午夜留香 / A Killer in White Clothing (1971)    
    擂台 / The Big Fight (1972)    
    黃金賭客 / Gambling for Gold (1973)    
    中國針灸 / Chinese Kung Fu and Acupuncture (1973)    
    銀海浪子 / The Gangster Match-Maker (1975)    
    落翅仔 / La Chi Zai (1979)