[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
寇恆祿  ♂
寇恒禄
Kou Heng-Lu
拼音: kòu héng
Kau Hang-Luk





 
影視作品 / Filmography (1969-1978)
 
  演員 / Actor (1969-1978)
    負心的人 / The Jilted (1969) ... / Chi Hsiung
    豬八戒招親 / Pigsy's Marriage (1969)    
    寇三娘 / Kau Sam Neang (1970)    
    神笛丐俠 / The Begging Swordsman (1970) ... / Bandits 2nd brother
    黑旋風 / Black Hurricane (1970)    
    五色仙女 / Five Beautiful Witches (1972)    
    負心的人續集 / The Jilted (1973)    
    / The Windows of the Mind (1974)    
    冷月孤星劍無情 / The Invincible Swordswoman (1977)    
    決鬥者的生命 / My Blade, My Life (1978)