[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蕭大陸  ♂
萧大陆
Siu Dai-Luk
Pinyin: xiāo
Hsiao Dai-Lu,  Xiao Dalu



 
影視作品 / Filmography (1980-1988)
 
  演員 / Actor (1980-1988)
    愛情躲避球 / Twin Troubles (1980)    
    晚間新聞 / Night News (1980)    
    鑰匙遊戲 / The Key Game (1982)    
    九彎十八轉 / Nightmarish Highway (1982)    
    怒吼的愛情 / Fury's Love (1983)    
    愛奴, 叛奴 / Ai Nv, Pan Nv (1983)    
    七先生與啞吧花 / Mr. Seven and Dumb Girl (1983)    
    東京來的小寡婦 / The Widow from Tokyo (1984)    
    相見歡 / Happy Together (1985)    
    玫瑰玫瑰我愛你 / Rose Rose I Love You (1985)    
    在室女 / Chaste Virgin (1985)    
    街頭花 / Jie Tou Hua (1986)    
    幼齒的故事 / A Finger Incident (1986)    
    奮鬥 / Struggle (1988)