[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
岳玲  ♀
Yueh Ling
拼音: yuè líng
Yue Ling,  Ngok Ling




 
影視作品 / Filmography (1981-1985)
 
  演員 / Actor (1981-1985)
    瘋狂女煞星 / The Lady Avenger (1981) ... / Wang Fu's lover
    凶劫 / Devil Returns (1982)    
    冷眼殺機 / Exposed to Danger (1982)    
    老師, 斯卡也答 / A Lily in the Valley (1982)    
    野雀高飛 / Bird's Fly (1982)    
    瘋狂少女營 / The Wayward Angels (1982)    
    大遠景 / Return of the Electric Love (1982)    
    瘋狂年輕人 / Crazy Youth (1982)    
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
    霹靂戰士 / Women Warriors of Kinmen (1985)