[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
鮑國蘭  ♀
鲍国兰
Pau Kwok-Lan
拼音: bào guó lán
Baau Kwok-Laan,  Pau Kuo-Lan,  Bou Kuo-Lan
 
影視作品 / Filmography (1976-1988)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
  茶水 / Tea Lady
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    癲佬正傳 / The Lunatics (1986)    
  服裝 / Costume
    七百萬元大劫案 / Million Dollars Snatch (1976)    
    醉拳 / Drunken Master (1978)    
    蛇形刁手 / Snake in the Eagle's Shadow (1978)    
    殘酷大分屍 / The Gory Murder (1978)    
    不擇手段 / Dynamo (1978)    
    紅樓春上春 / Erotic Dreams of Red Chamber (1978)    
    奇招 / Crystal Fist (1979)    
    南北醉拳 / Dance of the Drunk Mantis (1979)    
    雙辣 / Two Fists Against the Law (1980)    
    烏龍天師招積鬼 / Kung Fu Zombie (1981)    
    穿梭陰陽界 / The Surgeon (1984)    
    聖誕奇遇結良緣 / It's a Drink! It's a Bomb! (1985)    
    天官賜福 / Reincarnation (1987)    
    慾燄濃情 / Brief Encounter (1988)