[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
歐德爾  ♂
欧德尔
Albert Odell
拼音: ōu ěr





 
影視作品 / Filmography (1955-1959)
 
  監製 / Producer
    余之妻 / My Wife, My Wife (1955)    
    花都綺夢 / A Dream of Love (1955)    
    愛情三部曲 / Love Trilogy (1955)    
    斷鴻零雁記 / Memories of a Drifting Life (1955)    
    吉隆坡之夜 / Night in Kuala Lumpur (1956)    
    東床佳婿 / My Eligible Son-in-Law (1956)    
    娘惹與峇峇 / Nonya and Baba (1956)    
    歡樂年年 / Merry-Go-Round (1956)    
    星洲艷跡 / Romance in Singapore (1956)    
    驚魂記 / Surprise (1956)    
    / Fire (1956)    
    菊子姑娘 / Miss Kikuko (1956)    
    亡魂谷 / The Valley of the Lost Soul (1957)    
    千里送京娘 / Escorting Lady Jing on a 1,000 Mile Journey (1957)    
    南洋阿伯 / The Old Man of Southeast Asia (1958)    
    逃亡48小時 / 48 Hours in Escape (1959)