[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
于玉平
Yu Yu-Ping (2)
Pinyin: píng
 
影視作品 / Filmography (1991-1994)
 
  製片 / Production Manager
    赤裸女煞星 / Naked Angel (1994)    
  副導演 / Assistant Director
    午夜情人 / Midnight Lover (1992)    
    伴我儷人 / My Pretty Companion (1992)    
    情慾戰場 / Sleeping with Two Sisters (1993)    
    灣仔超級鴨男 / Super Gigolo (1993)    
    鬼叫春 / Erotic Ghost Story (1993)    
  劇務 / Unit Manager
    毒狼 / Wolf of Revenge (1991)    
  演員 / Actor (1991-1994)
    毒狼 / Wolf of Revenge (1991)    
    午夜情人 / Midnight Lover (1992)    
    灣仔超級鴨男 / Super Gigolo (1993)    
    情慾戰場 / Sleeping with Two Sisters (1993)    
    雲雨生死戀 / Ghost's Love (1993)