[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
翟茹
Zhai Ru
Pinyin:
 
影視作品 / Filmography (1994-2005)
 
  剪接 / Editor
    趙先生 / Mr. Zhao (1998)    
    一個都不少 / Not One Less (1999)    
    我的父親母親 / The Road Home (1999)    
    漂亮媽媽 / Breaking the Silence (2000)    
    葵花劫 / Sun Flower (2000)    
    幸福時光 / Happy Times (2000)    
    英雄 / Hero (2002)    
    花眼 / Dazzling (2002)    
    煙雨紅顔 / A Pinwheel Without Wind (2002)    
    我和爸爸 / My Father and I (2003)    
    美人草 / The Foliage (2004)    
    美麗上海 / Shanghai Story (2004)    
    情人結 / A Time to Love (2005)    
  場記 / Script Supervisor
    陽光燦爛的日子 / In the Heat of the Sun (1994)    
    風月 / Temptress Moon (1996)    
    有話好好說 / Keep Cool (1997)