[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳勍
陈勍
Ringo Chen King
Pinyin: chén qíng
Chen Ching,  Ringo Chan

 
影視作品 / Filmography (2000-2005)
 
  製片 / Production Manager
    大隻佬 / Running on Karma (2003)    
    PTU / PTU (2003)    
    向左走.向右走 / Turn Left, Turn Right (2003)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    辣手回春 / Help!!! (2000)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    愛上我吧 / Gimme Gimme (2001)    
  演員 / Actor (2000-2005)
    新警察故事 / New Police Story (2004) ... 會展外大陸遊客 / Mainland tourist
  執行製片 / Associate Production Manager
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    百年好合 / Love For All Seasons (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    千機變II花都大戰 / The Twins Effect II (2004)    
    神話 / The Myth (2005)