[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
韓明煥  ♂
韩明焕
Han Myeong-Hwan
Pinyin: hán míng huàn
Han Ming-Huan,  Hon Ming-Woon





 
影視作品 / Filmography (1972-1981)
 
  演員 / Actor (1972-1981)
    盲拳 / Blind Boxer (1972)    
    賣命 / The Life for Sale (1972)    
    戰北國 / Action Tae Kwon Do (1973) ... / Japanese fighter
    黃砂塵 / Tornado of Kuang Chou (1973)    
    七省拳王 / The Manchu Boxer (1974) ... / Thug
    獨腳客歸来2 / Returned Single-Legged Man 2 (1974)    
    獨腳客歸来 / Returned Single-Legged Man (1974)    
    愤怒的左脚 / Left Foot of Wrath (1974)    
    生死橋 / Gate of Destiny (1974)    
    後継者 / The Successor (1974)    
    大非常網 / The Great Urgency Network (1974)    
    我要持到底 / The Fierce One (1974) ... / White Tiger's thug
    黑豹 / Black Leopard (1974) ... / Japanese thug [extra]
    黑蜘蛛 / Black Spider (1975)    
    毒蛇 / Viper (1975)    
    礜隢鎏鐊貣膼 / Invitation to Hell (1975)    
    大逃出 / Close Kung Fu Encounter (1976)    
    刺紋 / Tattoo (1976)    
    首弟子 / The Best Disciple (1976)    
    國際警察 / Deadly Roulette (1976) ... / Po Chen's thug
    王龍 / The Rival (1976)    
    北少林 / Tiger of Northland (1976) ... / Korean fighter
    怪俠一枝梅 / Righteous Fighter, Il Ji Mae (1976)    
    最後精武門 / The Last Fist of Fury (1977)    
    追龍 / Fist of Dragon (1977)    
    大敵手 / A Blow of Fury (1977)    
    五大弟子 / Fury of Dragon (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 / The Magnificent (1978)    
    少林拳 / The Shaolin Fighters (1978)    
    鐵膽英雄 / Magnificent Fist (1978)    
    梅花螳螂 / Rivals of the Silver Fox (1979) ... / The Invisible Thief
    Return of the Scorpion / Return of the Scorpion (1980)    
    貓妖 / Night Evil Soul (1980)    
    八代醉拳 / Revenge of Drunken Master (1981) ... / Japanese swordsman