[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
霍建起  ♂
Huo Jian-Qi
Pinyin: huò jiàn
Foh Kin-Hei,  Huo Jianqi

 
影視作品 / Filmography (1984-2016)
 
  導演 / Director
    贏家 / Winner (1996)    
    歌手 / Singer (1996)    
    那山那人那狗 / Postmen in the Mountains (1999)    
    藍色愛情 / A Love of Blueness (2000)    
    生活秀 / Life Show (2002)    
    / Nuan (2003)    
    情人結 / A Time to Love (2005)    
    台北飘雪 / Snowfall in Taipei (2009)    
    鞦之白華 / The Seal of Love (2011)    
    蕭紅 / Falling Flowers (2012)    
    1980年代的愛情 / Love in the 1980s (2015)    
    大唐玄奘 / Xuan Zang (2016)    
  美術指導 / Art Director
    獵場扎撒 / On the Hunting Ground (1984)    
    九月 / In September (1984)    
    盜馬賊 / Horse Thief (1986)    
    失戀者 / Disappointment (1987)    
    神秘夫妻 / A Mysterious Couple (1991)    
    遭遇激情 / Unexpected Passion (1991)    
    北京痴男怨女 / After Separation (1993)