[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林珊如  ♀
Lam San-Yu
拼音: lín shān
Lin Shan-Ju,  Lin Shan-Yu


 
影視作品 / Filmography (1985-1992)
 
  演員 / Actor (1985-1992)
    粉紅色陷阱 / Pink Trap (1985)    
    孤戀花 / Love, Lone Flower (1985) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    期待你長大 / Be My Lovely Child Again (1987) ... / Liu Miao-Hua (child)
    北斗之拳 / Super Peitou Fist (1987)    
    菜刀與六個朋友 / Chopper and the Six Friends (1988)    
    高校風雲 / The Hooligans (1992) ... / Student
 
 
Biography
 
  Child actor.