[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱今明
Ju Chin-Ming
Pinyin: zhū jīn míng
Chu Kam-Ming ,  Zhu Jinming
 
影視作品 / Filmography (1947-1982)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    孔雀公主 / Peacock Princess (1982)    
  攝影 / Cinematographer
    遙遠的愛 / Remote Love (1947)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 / Spring River Flows East - The Eight War-Torn Years (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 / Spring River Flows East - The Dawn (1947)    
    萬家燈火 / Myriads of Lights (1948)    
    希望在人間 / Hope to the World (1949)    
    三毛流浪記 / The Story of Orphan San Mao (1949)    
    上海姑娘 / The Girl from Shanghai (1958)    
    牛角石 / Hornstone (1976)    
    蔡文姬 / Cai Wen Ji (1978)    
  導演 / Director
    中國歌舞 / China National Song & Dance Ensemble (1975)    
    春天 / The Spring (1977)    
    蔡文姬 / Cai Wen Ji (1978)    
    孔雀公主 / Peacock Princess (1982)