[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李爽  ♂
Li Shuang
Pinyin: shuǎng
Lee Song


 
影視作品 / Filmography (1986-2015)
 
  副導演 / Assistant Director
    秘岸 / Lost, Indulgence (2008)    
    三槍拍案驚奇 / A Woman, a Gun and a Noodle Shop (2009)    
    高興 / Gao Xing (2009)    
    金陵十三釵 / The Flowers of War (2011)    
    闖入者 / Red Amnesia (2015)    
  導演 / Director
    金太狼的幸福生活 / Golden Wolf Happy Life (2013)    
  執行導演 / Executive Director
    日照重慶 / Chongqing Blues (2010)    
    停留 / Stay (2012)    
  演員 / Actor (1986-2015)
    白龍劍 / The White Dragon Sword (1986) ... .李大人 / Master Li
    江湖妹子 / Sister Outlaw (1989)    
    黑火 / Black Fire (1993)    
    榴槤飄飄 / Durian, Durian (2000) ... 李爽 / Li Shuang
    藍宇 / Lan Yu (2001) ... / Wei Dong
    十七歲的單車 / Beijing Bicycle (2001) ... / Da Huan
    滿城盡帶黃金甲 / Curse of the Golden Flower (2006)