[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
Video Film
拼音: V i d e o F i l m
 
影視作品 / Filmography (1983-1987)
 
  錄音室 / Recording Studio
    陰陽錯 / Esprit D'amour (1983)    
    我願意 / I Do (1985)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    痴心的我 / Devoted to You (1986)    
    兄弟 / Brotherhood (1986)    
    癲佬正傳 / The Lunatics (1986)    
  混音室 / Mixing Studio
    戀愛季節 / Kiss Me Goodbye (1986)    
    雙龍吐珠 / Pom Pom Strikes Back! (1986)    
    歡樂5人組 / The Goofy Gang (1987)    
  聲音後期製作室 / Sound Post-Production Studio
    鴻運當頭 / Lifeline Express (1984)