[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
江浪
Jiang Lang
Pinyin: jiāng làng
Jeng Sheng-Fu ,  Kong Long (3),  Zheng Sheng-Fu,  Chiang Lang,  Cheng Sheng-Fu
 
影視作品 / Filmography (1981-2000)
 
  導演 / Director
    恐怖的情人 / The Third Face (1981)    
    電梯 / Elevator (1983)    
    北投最後一班列車 / Last Train To Pei-Tou (1986)    
    瘋狂大作秀 / Feng Kuang Da Zuo Xiu (1986)    
    失聲畫眉 / The Silent Thrush (1991)    
    大地之女 / Bowl (2000)    
  演員 / Actor (1981-2000)
    北投最後一班列車 / Last Train To Pei-Tou (1986)    
  編劇 / Writer
    恐怖的情人 / The Third Face (1981)    
    電梯 / Elevator (1983)    
    北投最後一班列車 / Last Train To Pei-Tou (1986)    
    大地之女 / Bowl (2000)