[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡達明
蔡达明
Choi Tat-Ming
Pinyin: cài míng
Choi Tak-Ming
 
影視作品 / Filmography (1983-2010)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    開心鬼放暑假 / Happy Ghost II (1985)    
    愛神一號 / Cupid One (1985)    
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    凌晨晚餐 / Vampire's Breakfast (1987)    
    八寶奇兵 / They Came to Rob Hong Kong (1989)    
    烈火危情 / Deadly Deal (1991)    
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
  剪接 / Editor
    英雄本色續集 / A Better Tomorrow II (1987)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    少爺威威 / Play Catch (1983)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    英倫琵琶 / Banana Cop (1984)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
    開心樂園 / The Isle of Fantasy (1985)    
    義膽紅唇 / City War (1988)    
    新最佳拍檔 / Aces Go Places V (1989)    
    凶宅 / The House (2005)    
    安非他命 / Amphetamine (2010)