[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
蘇月禾
苏月禾
Su Yueh-Ho
拼音: yuè
So Yuet-Wo,  Su Yuch-Ho,  So Yu-Wo
 
影視作品 / Filmography (1967-1981)
 
  副導演 / Assistant Director
    雲州大儒俠 / The Scholar Swordsman (1971)    
    黑吃黑 / The Cannibals (1972)    
    豪客 / The Champion (1973)    
    刁蠻鬥風騷 / Empress Dowager's Agate Vase (1973)    
    黑色星期五 / The Black Friday (1973)    
    大小遊龍 / The Rangers (1974)    
    熱浪 / Hot Wave (1975)    
    中原鏢局 / The Ming Patriots (1976)    
    青色山脈 / Green Mountains (1977)    
    蘭花草 / Reunion in the Rain (1980)    
  導演 / Director
    吾家有女初長成 / Spring Fever (1981)    
    歡喜冤家 / The Merry Couple (1981)    
  場記 / Script Supervisor
    神威寶刀 / The Golden Sabre (1969)    
    野店 / Sword in the Wilderness (1969)    
    十三條蟲 / 13 Worms (1970)    
    狐妻 / The Black Fox (1970)    
  演員 / Actor (1967-1981)
    春遲 / Spring Comes Late (1967)    
    野店 / Sword in the Wilderness (1969)