[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊世正
杨世正
Yang Shih-Cheng
Pinyin: yáng shì zhèng
Yeung Sai-Jing,  Yeung Sai-Ching
 
影視作品 / Filmography (1972-1994)
 
  第二組道具 / 2nd Unit Props
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
  道具 / Props
    發達之人 / A Man of Wealth (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 / Honor and Love (1973)    
    騙術奇中奇 / Cheat to Cheat (1973)    
    沖天炮 / The Inheritor of Kung Fu (1974)    
    陰陽界 / Blood Reincarnation (1974)    
    龍家將 / The Big Family (1976)    
    初哥初女初夜情 / Innocent Lust (1977)    
    紅樓春上春 / Erotic Dreams of Red Chamber (1978)    
    醉拳 / Drunken Master (1978)    
    蛇形刁手 / Snake in the Eagle's Shadow (1978)    
    踢館 / The Challenger (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 / Lam Ah Chun Blunders Again (1979)    
    十二潭腿 / My Kung Fu Twelve Kicks (1979)    
    南北醉拳 / Dance of the Drunk Mantis (1979)    
    死亡塔 / Tower of Death (1980)    
    阿Sir劈砲 / The Struggle (1980)    
    雙辣 / Two Fists Against the Law (1980)    
    胡越的故事 / The Story of Woo Viet (1981)    
    舞廳 / The Club (1981)    
    交叉零蛋 / To Sir with Troubles (1981)    
    投奔怒海 / Boat People (1982)    
    三勇士 / Heroes Three (1983)    
    無名火 / Profile in Anger (1984)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    女人心 / Women (1985)    
    奇緣 / Nepal Affair (1986)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    夢中人 / Dream Lovers (1986)    
    香香公主 / Princess Fragrance (1987)    
    書劍恩仇錄 / The Romance of Book and Sword (1987)    
    大丈夫日記 / The Diary of a Big Man (1988)    
    獵鷹計劃 / Walk On Fire (1988)    
    中日南北和 / Spy Games (1989)    
    喋血雙雄 / The Killer (1989)    
    喋血街頭 / Bullet in the Head (1990)    
    笑星撞地球 / Sunshine Friends (1990)    
    縱橫四海 / Once a Thief (1991)    
    藍色霹靂火 / Blue Lightning (1991)    
    辣手神探 / Hard Boiled (1992)    
    我愛扭紋柴 / Now You See Love... Now You Don't (1992)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    天長地久 / Days of Tomorrow (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 / A Moment of Romance II (1993)    
    香港奇案之吸血貴利王 / The Underground Banker (1994)    
    記得香蕉成熟時II初戀情人 / Over the Rainbow, Under the Skirt (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 / In the Heat of Summer (1994)    
    都市情緣 / Love and the City (1994)