[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
曾怡彰
Chang Yi-Cheung
Pinyin: céng zhāng
 
影視作品 / Filmography (1992-2000)
 
  監製 / Producer
    葵花寶典 / The Ceremony (1993)    
    兇殺疑雲 / Killing Thriller (1995)    
    挑戰 / Challenge (1997)    
    孽債迷情 / Debt Lover (1999)    
    美麗的殺手 / Beautiful Killer (1999)    
    希望之都 / Hope City (2000)    
    致命激情 / Zhi Ming Ji Qing (2000)    
  策劃 / Planning
    東方武神 / Eastern Kung Fu God (1995)    
  出品人 / Presenter
    武林皇后 / Attack Queen (1992)    
    胭脂殺陣 / Rouge Front (1992)    
    惡煞生死線 / E Sha Sheng Xi Xian (1993)    
    無情殺手 / Wuqing Shashou (1993)    
    臥底禿鷹 / Undercover Eagle (1995)    
    靈山奇譚 / Lingshan Qitan (1995)    
    喋血劫花 / Eternal Hatred (1996)    
    慾火龍珠 / Yu Huo Long Zhu (1996)    
    步步殺機 / Step by Step (1996)    
    黑幫花剌 / Killing Rose (1996)    
    紅粉獵殺 / Pink Killer (1996)    
    賭命威龍 / Killer Blues (1997)    
    情殺 / Love Slay (1998)    
    孽債迷情 / Debt Lover (1999)    
    大盜情人 / Robber Lover (1999)    
    如果還有明天 / Last Till Tomorrow (1999)    
    希望之都 / Hope City (2000)    
    慾海霸王花 / Escape from Hell (2000)