[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳桂和  ♀
陈桂和
Vicky Chan Gwai-Woh
Pinyin: chén guì
Chan Kwai-Wo,  Vicky Chan
 
影視作品 / Filmography (1983-1994)
 
  第二組燈光 / 2nd Unit Lighting
    猛鬼佛跳牆 / Bless This House (1988)    
  燈光助理 / Best Boy
    快餐車 / Wheels on Meals (1984)    
    馬後砲 / Comedy (1984)    
  燈光 / Lighting
    最佳拍檔大顯神通 / Aces Go Places II (1983)    
    摧花者死 / Rape and Die (1983)    
    少爺威威 / Play Catch (1983)    
    上天救命 / Heaven Can Help (1984)    
    艷鬼發狂 / Possessed II (1984)    
    歡場 / Seven Angels (1985)    
    求愛反斗星 / Crazy Romance (1985)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    青春怒潮 / Grow Up in Anger (1986)    
    富貴逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World (1987)    
    秋天的童話 / The Autumn's Tale (1987)    
    鬼新娘 / Spiritual Love (1987)    
    七小福 / Painted Faces (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    驚魂記 / Deception (1989)    
    法內情大結局 / The Truth - Final Episode (1989)    
    忠義群英 / Seven Warriors (1989)    
    千年女妖 / Demoness from Thousand Years (1990)    
    鐵漢柔情 / Big Brother (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 / Underground Express (1990)    
    瘦虎肥龍 / Skinny Tiger and Fatty Dragon (1990)    
    客途秋恨 / Song of the Exile (1990)    
    表哥我來也 / Mainland Dundee (1991)    
    九死一生 / Flatliner (1994)    
    愛的種籽 / Fait Accompli (1994)