[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
江文雄  ♂
Chiang Wen-Hsiung
Pinyin: jiāng wén xióng
Kong Man Hung,  Chiang Wen-Hshung,  Jiang Wen-Siung

 
影視作品 / Filmography (1973-1993)
 
  製片 / Production Manager
    梅花 / Victory (1976)    
  監製 / Producer
    愛的天地 / Love Begins Here (1973)    
    浪花 / Painted Waves of Love (1976)    
    秋詩篇篇 / Autumn Leaves (1977)    
    台北77 / Taipei 77 (1977)    
    一代俠女 / Woman of the Hour (1977)    
    手足情深 / Boxer, Lover, Lawyer (1978)    
    家有十二個媳婦 / 12 Daughters-in-law (1978)    
    斷劍無情 / Relentless Broken Blade (1979)    
    黑鷹的古刀 / Black Eagle's Blades (1981)    
    觀世音與海龍王 / The Fairy and the Devil (1982)    
    冒泡的小妞 / Mao Pao De Xiao Niu (1982)    
    邪門 / The Evil Ones (1983)    
    三大名捕會京師 / The Three Famous Constables (1983)    
    迷你特攻隊 / Fantasy Mission Force (1983)    
    巧克力戰爭 / Battle of Chocolate (1992)    
    紅粉殺手 / Pink Panther (1993)    
  出品人 / Presenter
    火燒少林寺 / The Blazing Temple (1976)    
    真真的愛 / True Love (1977)    
    黑色大亨 / Devil Killer (1981)    
    武之湛 舍利子 / The Monk's Fight (1981)    
    小刀會 / Godfathers of Fury (1982)    
    別愛陌生人 / Don't Love Any Stranger (1982)    
    狼女白魔 / Wolf Devil Woman (1982)    
    火龍任務A級計劃 / Fire Dragon (1983)    
    福星威龍 / Lucky Dragon (1991)    
    辣手梟雄 / Revenge of Scar Face (1992)