[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
慕容婉兒
慕容婉儿
Miu-Yung Yuen-Ngai
拼音: róng wǎn ér
Murong Waner

 
影視作品 / Filmography (1940-1952)
 
  演員 / Actor (1940-1952)
    西廂記 / The West Chamber (1940)    
    孔夫子 / Confucius (1940) ... 南子 / Nan Zi
    秦淮世家 / They Have Been Living Here for Generations (1940)    
    新美人計 / Xin Mei Ren Ji (1941)    
    黑夜孤魂 / A Soul at Night (1941)    
    梅妃 / Imperial Concubine Mei (1941)    
    夫婦之道 / Between Couples (1941)    
    孤島春秋 / Life on the Orphan Island (1941)    
    天涯歌女 / Wandering Songstress (1941)    
    惜分飛 / Xi Fen Fei (1941)    
    風流世家 / A Distinguished Family (1942)    
  編劇 / Writer
    神鬼人 / Witch, Devil, Gambler (1952)