[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何文龍
何文龙
Ho Man-Lung
Pinyin: wén lóng
 
影視作品 / Filmography (1995-2019)
 
  副導演 / Assistant Director
    女人四十 / Summer Snow (1995)    
  第一稿編劇 / First Draft Writer
    線人 / The Stool Pigeon (2010)    
  演員 / Actor (1995-2019)
    惑星軌跡 / Among the Stars (2000) ... 書店顧客 / Book store customer
  場記 / Script Supervisor
    女人四十 / Summer Snow (1995)    
  演導助理 / Assistant to Director
    天水圍的日與夜 / The Way We Are (2008)    
  編劇 / Writer
    目露凶光 / Victim (1999)    
    飛虎雄師 / The New Option (2002)    
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
    戲王之王 / Simply Actors (2007)    
    功夫詠春 / Kung Fu Wing Chun (2010)    
    L風暴 / L Storm (2018)    
    P風暴 / P Storm (2019)