[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
古宇  ♂
Kris Gu Yu
Pinyin:


 
影視作品 / Filmography (2005-2011)
 
  導演 / Director
    綁架冰激凌 / The Kidnap (2010)    
    保留 / Retention (2011)    
  演員 / Actor (2005-2011)
    見鬼10 / The Eye 10 (2005) ... / Ko Fei
    非常青春期 / The Unusual Youth (2005) ... 積奇 / Jacky
    黑拳 / Fatal Contact (2006) ... / Fai
    降頭 / Gong Tau (2007) ... 諾文 / Lockman
    惡男事件 / Yes, I Can See Dead People (2008) ... 華冠東 / Wah Koon-Tung
  編劇 / Writer
    保留 / Retention (2011)