[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
卓榮笙
卓荣笙
Cheuk Wing-Sang
Pinyin: zhuō róng shēng
 
影視作品 / Filmography (1979-1993)
 
  副導演 / Assistant Director
    天使狂龍 / Angel's Project (1993)    
  爆破 / Pyrotechnics
    海市蜃樓 / Mirage (1987)    
    佈局 / The Plot (1991)    
  道具 / Props
    尖東梟雄 / Hong Kong Godfather (1985)    
  演員 / Actor (1979-1993)
    梁天來 / The Last Judgement (1979)    
  爆炸 / Explosives
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    紅粉至尊 / Queen's High (1991)    
    嘩鬼旅行團 / Forced Nightmare (1992)    
    天使狂龍 / Angel's Project (1993)