[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡黑格
Choi Hak-Kak
Pinyin: cài hēi
 
影視作品 / Filmography (1983-1995)
 
  化妝 / Makeup
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983)    
    大頭仔 / Gangland Odyssey (1988)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    林投姐 / The Revenge Ghost of the Tree (1988)    
    五湖四海 / Requital (1992)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly & Sword (1993)    
    異域之末路英雄 / End of the Road (1993)    
    終極獵殺 / Hunting List (1994)    
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994)    
    笑林小子 / Shaolin Popey (1994)    
    中國龍 / China Dragon (1995)    
    赤裸天使 / Angel Heart (1995)    
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995)