[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林德勝  ♂
林德胜
Lam Tak-Shing
Pinyin: lín shèng
Lin De-Sheng



 
影視作品 / Filmography (1993-2006)
 
  演員 / Actor (1993-2006)
    重案組 / Crime Story (1993) ... / Kidnapper
    重案實錄O記 / Organized Crime & Triad Bureau (1994)    
    飛虎雄心 / The Final Option (1994)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994) ... / Shum's thug
    震撼性醜聞 / Police Confidential (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 / Big Bullet (1996) ... 國際毒販 / Professor's man
    陽性反應 / I Shoot Myself (1998)    
    殺手風雲之買大開細 / Unexpectable Killing (1999)    
    上帝之手 / Heaven of Hope (1999)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999) ... / Akatora's thug
    絕世好妻 / My Wife Can Fight (2006)