[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
黃貴
黄贵
Wong Kwai
拼音: huáng guì
Wong Gwai
 
影視作品 / Filmography (1988-2019)
 
  道具 / Props
    三人世界 / Heart to Hearts (1988)    
    驚魂記 / Deception (1989)    
    五個寂寞的心 / Lonely Hearts Quintet (1992)    
    衛斯理之老貓 / The Cat (1992)    
    一屋哨牙鬼 / Vampire Family (1993)    
    笑林小子II新烏龍院 / Shaolin Popey II Messy Temple (1994)    
    無敵反斗星 / Super Mischieves (1995)    
    忍者兵 / Ninja Kids (1997)    
    蘋果咬一口 / Expect a Miracle (2001)    
    深夜食堂 / Midnight Diner (2019)    
  道具領班 / Props Master
    人魚傳說 / Mermaid Got Married (1994)    
    男兒當入樽 / Let's Go Slam Dunk (1994)    
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
    少林足球 / Shaolin Soccer (2001)    
    猛龍特囧 / Undercover Duet (2015)