[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林金聲
林金声
Lam Kam-Sing
拼音: lín jīn shēng
Lin Chin-Sheng


 
影視作品 / Filmography (1981-2004)
 
  製片 / Production Manager
    灰色驚爆 / Gray (2003)    
  副導演 / Assistant Director
    X檔案之黑就是黑 / Black Is Black (1999)    
    X檔案之惡殺 / Vicious Killing (2000)    
    護法奇兵 / Guard Soldier (2000)    
    麻辣至尊 / Freaking Spicy Killer (2000)    
    極端份子 / Radical (2003)    
    監獄風雲之女逃犯 / Jail Legend of the Female Prisoner (2004)    
    黑槍走火 / Black Gun Discharged (2004)    
  演員 / Actor (1981-2004)
    同班同學 / Fellow Students (1981)    
    畢業班 / The Graduation (1982)    
    X檔案之香爐風波 / Fight for Woman (1997)    
    1998之闖將 / Pathbreaker (1998)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 / To Nail the Killer with All Efforts (1999)    
    X檔案之惡殺 / Vicious Killing (2000)    
    網路殺手 / Internet Killer (2000)    
    血的控訴 / Accusation with Blood (2002)    
    監獄風雲之女逃犯 / Jail Legend of the Female Prisoner (2004) ... CID / CID