[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
俞介壽
俞介寿
Yu Kai-Sau
Pinyin: jiè shòu
Yu Jie-Shou
 
影視作品 / Filmography (1985-1993)
 
  演員 / Actor (1985-1993)
    午夜情人 / Midnight Lover (1992)    
  燈光 / Lighting
    情慾陷阱 / Trap of Desire (1987)    
    江湖流浪女 / Jiang Hu Liu Lang Nu (1988)    
    城市飈女 / Cheng Shi Biao Nu (1990)    
    賭魔 / Devil Gambler (1991)    
    女賭神 / Queen of Gambler (1991)    
    金蠶降 / Golden Venom (1991)    
    聊齋驚艷 / Affrighted Romance (1991)    
    人間魔 / Demons (1991)    
    毒狼 / Wolf of Revenge (1991)    
    賭命雙雄 / Desperate Duo (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 / The Story of Lady Sue (1992)    
    午夜情人 / Midnight Lover (1992)    
    黑道女霸王 / Lady Killer (1) (1992)    
    灣仔超級鴨男 / Super Gigolo (1993)    
    血槍淚影 / Danger of the Wedding (1993)    
    情慾戰場 / Sleeping with Two Sisters (1993)    
    鬼叫春 / Erotic Ghost Story (1993)    
  策劃 / Planning
    霹靂女王蜂 / Thunder Cat Woman (1985)    
    火爆浪女 / Lover and Killer (1987)    
    青年的本色 / The Distinctive Character of Youth (1987)