[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李家珍  ♀
Li Chia-Chen
Pinyin: jiā zhēn
Li Jia-Zhen,  Lee Ka-Chan




 
影視作品 / Filmography (1992-2003)
 
  演員 / Actor (1992-2003)
    多情一屋 / Duo Qing Yi Wu (1992) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    午夜情人 / Midnight Lover (1992)    
    聊齋之慾焰三娘子 / The Spiritual Love (1992) ... [臨時演員] / [Extra]
    潘金蓮之花弄月 / Pan Jinlian: Flower Play with Moon (1992)    
    烏龍闖天關 / Oolong Blast (1992)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
    紅塵劫 / Hong Chen Jie (1993)    
    灣仔超級鴨男 / Super Gigolo (1993)    
    慾獸 / Indecent Beast (1994)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    紅粉獵殺 / Pink Killer (1996)    
    不脫內褲的女人 / Undress Me (1996)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996) ... 老鴇 / Zhang
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    男人女人情人 / Nanren Nuren Qingren (1998) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    辣妹天使 / Hot Angel (1998) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    來去少林 / Shaolin - Let's Go (2003)    
    陰陽情人 / Yin Yang Qing Jen (2003)