[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
孟培雄
Mang Pau-Hung
Pinyin: mèng péi xióng
Meng Pei-Hsiung
 
影視作品 / Filmography (1982-2017)
 
  燈光指導 / Gaffer
    我的志願 / I Want to Be (1987)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
  燈光 / Lighting
    探獄 / The Imprisoned (1982)    
    飛簷走壁 / Impossible Woman (1982)    
    七先生與啞吧花 / Mr. Seven and Dumb Girl (1983)    
    屠夫 / Butcher (1984)    
    絕代妖姬 / Juedai Yaoji (1987)    
    艷女發情 / Yen Nu Fa Ching (1987)    
    鬼叫春 / The Ghost Story (1987)    
    戰鬥營 / Zhan Dou Ying (1987)    
    丑探七個半 / Chou Tan Qi Ge Ban (1988)    
    魯冰花 / The Dull-Ice Flower (1989)    
    至聖鮮師 / Zhi Sheng Xian Shi (1990)    
    飛鳳春宵 / A Lustful Night (1993)    
    慾火狂蜜 / Honey Bee (1995)    
    一九九五閏八月 / The Warning of Taiwan Strait War (1995)    
    報告班長4:拂曉出擊 / Yes, Sir! IV (1996)    
    太平天國 / Buddha Bless America (1996)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    愛情來了 / Love Go Go (1997)    
    侯鳥 / Migratory Bird (2001)    
    擁抱大白熊 / Bear Hug (2004)    
    順雲 / Cloudy (2017)