[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
胡麗玲
胡丽玲
Woo Lai-Ling
Pinyin: líng
Wu Lai-Ling
 
影視作品 / Filmography (1988-1994)
 
  副導演 / Assistant Director
    吉星拱照 / The Fun, the Luck and the Tycoon (1990)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
  美術指導 / Art Director
    孽戀狂花 / Deadly Desire (1993)    
    重案實錄之犯罪天才 / Nobody Ever Cheats (1994)    
    重案實錄之驚天械劫案 / Shoot to Kill (1994)    
  場記 / Script Supervisor
    花心野玫瑰 / Bed Companion (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    新最佳拍檔 / Aces Go Places V (1989)    
    老虎出更2 / Tiger on the Beat 2 (1990)    
    紅粉至尊 / Queen's High (1991)    
    逃學英雄傳 / Truant Hero (1992)    
  編劇 / Writer
    多倫多竹昇妺 / Toronto Banana Gal (1990)    
    再見浪漫 / Goodbye My Romance (1994)