[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱纓  ♀
朱缨
Chu Ying (1)
Pinyin: zhū yīng
Zhu Ying,  Chen Mei-Qin




 
影視作品 / Filmography (1954-1958)
 
  演員 / Actor (1954-1958)
    濟公傳 / The Mischievous Magic Monk (1954)    
    碧血黃花 / Blood-Stained Flowers (1954)    
    天堂美女 / Heavenly Beauty (1954) ... 陳茱迪 / Judy Chen
    小白菜 / What Price Beauty? (1955)    
    小鳳仙(續集) / Lady Balsam's Conquest (1955)    
    茶花女 / Camille (1955)    
    萬紫千紅 / Fiery Reds and Blazing Purples (1956)    
    漁歌 / Fisherman's Delight (1956)    
    大馬戲團 / The Circus (1958)