[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
韓冠華  ♂
韩冠华
Han Kwan-Hua
Pinyin: hán guān huá
Hon Goon-Wa,  Han Guan-Hua,  Han Gun-Hua,  Han Gunhua,  Hon Koon-Wa

 
影視作品 / Filmography (2003-2020)
 
  武師 / Stunts
    贖金之王2:皇廷激戰 / Shanghai Knights (2003)    
    飛龍再生 / The Medallion (2003)    
    環遊地球八十天 / Around the World in 80 Days (2004)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    神話 / The Myth (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
  動作指導 / Action Choreographer
    大兵小將 / Little Big Soldier (2010)    
    警察故事2013 / Police Story 2013 (2013)    
  武術組 / Martial Art Group
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
  副動作指導 / Assistant Action Choreographer
    新少林寺 / Shaolin (2011)    
    辛亥革命 / 1911 (2011)    
    十二生肖 / CZ12 (2012)    
  動作導演 / Action Director
    我是誰2015 / Who Am I 2015 (2015)    
    英倫對決 / The Foreigner (2017)    
    歐洲攻略 / Europe Raiders (2018)    
    動物世界 / Animal World (2018)    
    慾念遊戲 / Desire Game (2019)    
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    喜馬拉亞星 / Himalaya Singh (2005)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
  演員 / Actor (2003-2020)
    贖金之王2:皇廷激戰 / Shanghai Knights (2003)    
    飛龍再生 / The Medallion (2003) ... / Snakehead's henchman
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006) ... 打手 / Henchman
    大兵小將 / Little Big Soldier (2010) ... / Qin general C
    硬漢2 / He-Man (2011) ... / Waiter
  副動作導演 / Assistant Action Director
    硬漢2 / He-Man (2011)    
    絕地逃亡 / Skiptrace (2016)    
  武術指導 / Martial Arts Director
    大兵小將 / Little Big Soldier (2010)    
    急先鋒 / Vanguard (2020)