[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陶明喜
Tao Ming-Xi
Pinyin: táo míng
Tiu Ming-Hei


 
影視作品 / Filmography (2002-2015)
 
  動作導演 / Action Director
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004)    
    異塚 / The Closet (2007)    
  導演 / Director
    泰山功夫 / Taishan Kung Fu (2009)    
    神馬都是浮雲 / Everything Is Nothing (2012)    
    飛揚的青春 / The Flight of Youth (2012)    
    渠立強 / Qu Liqiang (2013)    
    嗨起,打他個鬼子 / Beat Him, a Devil Thunder (2013)    
    唐荊川 / Tang Jingchuan (2014)    
    劍河 / Hero of the River (2014)    
    男人製造 / The Making of a Man (2015)    
  演員 / Actor (2002-2015)
    這個警察不用槍 / Lethal Cop (2002)    
    幽靈人間III:鬼話連篇 / Ghost On Line (2003)    
    網吧驚魂 / Shock of the Network (2003)    
    古宅魅影 / Fearful 24 Hours (2004)    
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004) ... / Decent
    笑太極 / Xiao Tai Ji (2004)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
    非常盜 / Fei Chang Dao (2011)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    這個警察不用槍 / Lethal Cop (2002)    
    笑太極 / Xiao Tai Ji (2004)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
  燈光助理 / Best Boy
    新人肉叉燒包 / Bloody Buns (2002)    
  編劇 / Writer
    神馬都是浮雲 / Everything Is Nothing (2012)    
    劍河 / Hero of the River (2014)