[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉漢義
刘汉义
Frankie Lau Hon-Yee
Pinyin: liú hàn
 
影視作品 / Filmography (1993-2011)
 
  道具 / Props
    機密檔案實錄火蝴蝶 / Ms Butterfly (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 / Hero of Hong Kong 1949 (1993)    
    馬戲小子 / Circus Kids (1994)    
    山雞變鳳凰 / Don't Shoot Me, I'm Just a Violinist! (1994)    
    鬼巴士 / Ghostly Bus (1995)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    破事兒 / Trivial Matters (2007)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    鴻門宴傳奇 / White Vengeance (2011)    
  道具領班 / Props Master
    亂世超人 / From Zero to Hero (1994)