[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
布偉棠
布伟棠
Bo Wai-Tong
Pinyin: wěi táng
Bo Wai-Tang
 
影視作品 / Filmography (1994-2019)
 
  跟場道具領班 / On-Set Props Master
    聽風者 / The Silent War (2012)    
  演員 / Actor (1994-2019)
    金雞 / Golden Chicken (2002) ... 行動者 / Furniture mover
  道具 / Props
    年年有今日 / I Will Wait for You (1994)    
    大三元 / Tri-Star (1996)    
    色情男女 / Viva Erotica (1996)    
    飛一般愛情小說 / Love Is Not a Game, But a Joke (1997)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    刀手 / Killer (2000)    
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
    慳錢家族 / Frugal Game (2002)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    新少林寺 / Shaolin (2011)    
    迷離夜 / Tales from the Dark 1 (2013)    
    香港仔 / Aberdeen (2014)    
    三少爺的劍 / Sword Master (2016)    
    狄仁傑之四大天王 / Detective Dee: The Four Heavenly Kings (2018)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
  道具領班 / Props Master
    無人駕駛 / Spacked Out (2000)    
    孤男寡女 / Needing You ... (2000)    
    西遊伏妖篇 / Journey to the West: Demon Chapter (2017)