[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝鋼  ♂
谢钢
Xie Gang (3)
Pinyin: xiè gāng
Tse Kong





 
影視作品 / Filmography (1996-2018)
 
  副導演 / Assistant Director
    風月 / Temptress Moon (1996)    
  演員 / Actor (1996-2018)
    風月 / Temptress Moon (1996)    
    共和國之旗 / Flag of the Republic (1999)    
    黃埔軍人 / Soldiers of Huang Pu (2001)    
    走出西柏坡 / Red Turn (2001) ... 陳雲 / Chen Yun
    反黑使命 / Fan Hei Shi Ming (2005)    
    赤壁 / Red Cliff (2008) ... 華佗 / Hua Tuo
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009) ... / Gao Gang
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009) ... 華佗 / Doctor Hua Tuo
    辛亥革命 / 1911 (2011) ... 唐紹儀 / Tang Shaoyi
    血十三 / Blood 13 (2018) ... / Lao Zhou