[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
金愛蘭  ♀
金爱兰
Chin Ai-Lan
拼音: jīn ài lán
Kam Oi-Lan
 
影視作品 / Filmography (1975-1997)
 
  化妝 / Makeup
    猛龍征東 / Bruce Lee Against Supermen (1975)    
    新精武門 / New Fist of Fury (1976)    
    走不完的路 / The Song of Love (1979)    
    毒玫瑰與大保鑣 / Poison Rose and the Bodyguard (1979)    
    新飛天神童 / Flyer of Young Prodigal (1982)    
    笑太極 / Drunken Tai Chi (1984)    
    兩隻老虎 / Run, Tiger, Run (1984)    
    笑匠 / The Time You Need a Friend (1984)    
    二手貨 / Second Hand Goods (1986)    
    母牛一條 / The Scalper (1986)    
    海峽兩岸 / The Third Bridge (1988)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
    新七龍珠 / New Seven Dragon Ball (1991)    
    梁祝 / The Lovers (1994)    
    半生緣 / Eighteen Springs (1997)