[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
滕文驥  ♂
滕文骥
Teng Wen-Ji
Pinyin: téng wén
Tang Man-Kei,  Teng Wenji

 
影視作品 / Filmography (1979-2013)
 
  監製 / Producer
    天機·富春山居圖 / Switch (2013)    
  導演 / Director
    生活的顫音 / The Thrill of Life (1979)    
    鍋碗瓢盆交響曲 / A Symphony of Cooking Utensils (1983)    
    海灘 / At the Beach (1984)    
    大明星 / Superstar (1985)    
    颶風行動 / Operation Hurricane (1986)    
    棋王 / Chess King (1988)    
    黃河謠 / Ballad of the Yellow River (1989)    
    在那遙遠的地方 / Far Far Place (1993)    
    征服者 / The Conqueror (1995)    
    香香鬧油坊 / A Story of Xiangxiang (1996)    
    春天的狂想 / Rhapsody of Spring (1998)    
    日出日落 / Sunrise Sunset (2005)    
  編劇 / Writer
    生活的顫音 / The Thrill of Life (1979)    
    鍋碗瓢盆交響曲 / A Symphony of Cooking Utensils (1983)    
    大明星 / Superstar (1985)    
    颶風行動 / Operation Hurricane (1986)    
    棋王 / Chess King (1988)    
    春天的狂想 / Rhapsody of Spring (1998)    
    日出日落 / Sunrise Sunset (2005)