[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳曼夫  ♂
陈曼夫
Chen Man-Fu
Pinyin: chén màn
Chan Maan-Foo


 
影視作品 / Filmography (1951-1962)
 
  演員 / Actor (1951-1962)
    惡夢初醒 / Wake Up from Nightmare (1951) ... 馬三 / Ma San
    歧路 / Staggering (1955)    
    關山行 / Over the Rolling Hills (1956)    
    夜盡天明 / The Dawn (1957)    
    長風萬里 / Chang Feng Wan Li (1958)    
    大平洋之鯊 / Shark of the Pacific (1959) ... / Yi Chiang
    蕩婦與聖女 / Dang Fu Yu Sheng Nv (1959)    
    音容劫 / Reunion (1960)    
    喋血販馬場 / Time Is Running Short (1960)    
    一萬四千個證人 / 14.000 Witnesses (1962)