[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙百川  ♂
赵百川
Chiu Pak-Chuen
Pinyin: zhào bǎi chuān
Chao Pai-Chuan,  Zhao Bai-Chuan
 
影視作品 / Filmography (1954-1975)
 
  製片 / Production Manager
    輕煙 / Love Is Smoke (1972)    
    刁蠻鬥風騷 / Empress Dowager's Agate Vase (1973)    
    雙面女煞星 / A Girl Called Tigress (1973)    
    婚姻大事 / The Marriage (1974)    
    四大天王 / Four Real Friends (1974)    
    大鐵牛 / The Dumb Ox (1974)    
    大小遊龍 / The Rangers (1974)    
    少林和尚 / The Furious Monk from Shaolin (1974)    
    問題少女 / Girl of the Problem (1974)    
    女朋友 / Girl Friend (1974)    
    一簾幽夢 / Fantasies Behind the Pearly Curtain (1975)    
  副導演 / Assistant Director
    化身姑娘 / Girl in Disguise (1956)    
    龍女 / The Mermaid Princess (1957)    
    多情河 / River of Romance (1957)    
    黃花閨女 / Lady in Distress (1957)    
    一夜風流 / The Unforgettable Night (1958)    
  演員 / Actor (1954-1975)
    午夜勾魂 / Midnight Terror (1962)    
  場記 / Script Supervisor
    女兒心 / Sweet Seventeen (1954)    
    / Autumn (1954)    
    樓下閂水喉 / Taps Off, Downstairs! (1954)