[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
屈笑英
Wat Siu-Ying
Pinyin: xiào yīng
屈少英
 
影視作品 / Filmography (1989-1994)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    猛鬼撞鬼 / Funny Ghost (1989)    
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    奸人世家 / Hong Kong Adam's Family (1992)    
    赤裸羔羊 / Naked Killer (1992)    
    郎心如鐵 / Remains of a Woman (1993)    
  服裝指導 / Costume Designer
    禿鷹檔案 / Mission of Condor (1991)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    黑豹天下 / Warriors: The Black Panther (1993)    
    少年衛斯理之天魔之子 / Young Wisely 1 (1993)    
    少年衛斯理II聖女轉生 / Young Wisely 2 (1994)    
    沙甸魚殺人事件 / Mr. Sardine (1994)    
  服裝 / Costume
    屍家重地 / Mortuary Blues (1990)    
    妒火焚情 / Obsession (1993)    
  茶水 / Tea Lady
    猛鬼撞鬼 / Funny Ghost (1989)    
    妒火焚情 / Obsession (1993)    
  美術助理 / Art Assistant
    一世好命 / You Bet Your Life (1991)