[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
謝燈標
谢灯标
Che Dang-Biu
拼音: xiè dēng biāo
Tse Dang-Biu,  Hsieh Teng-Piao
 
影視作品 / Filmography (1975-1991)
 
  副導演 / Assistant Director
    刺客 / Assassin (1975)    
    獵人 / The Great Hunter (1976)    
    真真的愛 / True Love (1977)    
    我是一片雲 / Cloud of Romance (1977)    
    神腿鐵扇功 / Snuff-Bottle Connection (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 / The Secret Rivals, Part II (1977)    
    太極氣功 / Born Invincible (1978)    
    一顆紅豆 / A Love Seed (1978)    
    雁兒在林梢 / The Wild Goose on the Wing (1979)    
    彩霞滿天 / Love Under a Rosy Sky (1979)    
    金盞花 / The Marigolds (1980)    
    卻在心頭 / Wells Up in My Heart (1981)    
    雲且留住 / Cloud Stay with Me (1981)    
    聚散兩依依 / Errant Love (1981)    
    燃燒吧,火鳥 / Burn Phoenix Burn (1981)    
    問斜陽 / Asking the Sunset (1982)    
    昨夜之燈 / Last Night's Light (1983)    
    金門砲戰 / The Kinmen Bombs (1986)    
    林投姐 / The Revenge Ghost of the Tree (1988)    
    上海假期 / My American Grandson (1991)    
  導演 / Director
    泥巴中的少年 / Hesitate (1986)    
  策劃 / Planning
    國中女生 / Dangerous Choices (1989)