[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
武拉拉  ♂
Wu La-La
Pinyin:
Miu Lai-Lai
 
影視作品 / Filmography (2001-2009)
 
  錄音 / Sound Recordist
    花眼 / Dazzling (2001)    
    綠茶 / Green Tea (2003)    
    我心飛翔 / Rainbow (2003)    
    我為誰狂 / Manhole (2004)    
    自娛自樂 / Master of Everything (2004)    
    霍元甲 / Fearless (2006)    
    看上去很美 / Little Red Flowers (2006)    
    夜。上海 / The Longest Night in Shanghai (2006)    
    新魯冰花:孩子的天空 / Colourful Mind (2009)    
  演員 / Actor (2001-2009)
    花眼 / Dazzling (2001)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    向日葵 / Sunflower (2005)    
 
 
Biography