[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳寶國  ♂
陈宝国
Chen Bao-Guo
拼音: chén bǎo guó
Chen Baoguo,  Chan Bou-Kwok





 
影視作品 / Filmography (1980-2016)
 
  演員 / Actor (1980-2016)
    大渡河戰役 / To Cross the Dadu River (1980) ... 趙劍峰 / Zhao Jianfeng
    廖仲愷 / Liao Zhong-Kai (1984)    
    神鞭 / The Magic Braid (1986) ... 玻璃花 / Bo Li-Hua
    夜盜珍妃墓 / The Night Robbery (1989)    
    老店 / Peking Duck Restaurant (1990)    
    香魂女 / The Women from the Lake of Scented Souls (1992)    
    女帥男兵 / Team Spirit (2000) ... / President Zhang
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006) ... 洪峰 / Godfather
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009) ... / Zhou Zhirou
    天河 / Tian He (2014)    
    王朝的女人·楊貴妃 / Lady of the Dynasty (2015) ... / Imperial physician
    湄公河行動 / Operation Mekong (2016)